למביאסי מבשל: שעה עם בשר 10.3.14
יוחנן למביאסי No Comments on למביאסי מבשל: שעה עם בשר 10.3.14התכניות האחרונות
- מאי 2024
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- כמה, איך ומתי אפשר להסתכן למען הפרנסה
- הצטרפו לאלפי הלומדים: בבא מציעא דף פ"א
- שני לוחמים נפלו בפיצוץ מטען סמוך לרפיח
- האדמו"ר תקף בחריפות: "הסטרא אחרא מנסה לחבל בהילולא"
- שבת ראשונה עם הרבי: אלפים נהרו, הכניסה לחסידים בלבד
תגיות
צלעות בקר עם יין אדום וירקות שורש.
6 מנות
מרכיבים
12 צלעות בקר קצרות
מלח ופלפל שחור טחון טרי
1/4 כוס שמן זית
1 בצל צהוב, קלוף וקצוץ
1 גבעול סלרי קצוץ
1 גזר, קלוף וקצוץ
בקבוק 750 מ"ל יין אדום יבש
6 כוסות ציר בקר
אופן ההכנה
1: יש לחמם את התנור ל170-180 מעלות צלזיוס.
לתבל את הצלעות במלח ופלפל. לחמם שמן בסיר גדול ולטגן את הצלעות עד שיהיו חומים בשני הצדדים
2: להניח את הצלעות בצלחת ולשפוך את השמן שנשאר בסיר עכשיו יש להוסיף את הבצל, סלרי וגזר ולטגן 5 דקות עכשיו להוסיף את היין לסיר ולבשל עד שנקבל רוטב סמיך (סירופ) בערך 15 דק'
3: עכשיו להחזיר את הצלעות לסיר ולהוסיף את הציר בקר ומים עד שהצלעות יהיו מכוסות במים ולסגור את הסיר במכסה להכניס לתנור למשך 2-2.5 שעות או עד שהבשר רך.
מרשמלו ברוטב שקולד
6 מנות
שקית מרשמלו
150 גר' שוקולד מריר שבור לחתכות קטנטנות
50 מל' שמנת מתוקה
2 כפות סריופ תירס
20 גר' חמאה
קורט מלח
אופן ההכנה:
לשים את השוקולד ואת השמנת במחבת קטנה ולחמם על אש נמוכה עד שיעשה ממרח.
להוסיף את הסירופ תירס, חמאה והמלח ע"מ שיצא לנו רוטב מבריק.
לשפד את המרשמלו ולטבול ברוטב החם ולאכול מהר.
מלא את פרטיך
האימייל לא יוצג באתר.